Abilympiáda a úspěch našich žáků

Každým rokem, letos už po osmnácté, jsme vyjeli do Prahy za Abilympiádou. Reprezentanti školy jsou vždy natěšeni na tradiční soutěž, která nabízí soutěžní disciplíny jako jsou puzzle, lego, malování, práce s keramickou hlínou….. Je úžasné, když se sjedou do Prahy děti, které jsou výjimečné v oblastech výtvarných rukodělných, estetických a výtvarných.
Stejně jako u předešlých ročníků vyjíždíme s dětmi o den dříve, abychom navštívili pamětihodnosti naší metropole. Unavení, ale spokojení zakončíme den večerní procházkou na Vyšehrad.
Sobotní ráno 18. května bylo trochu nervóznější, protože žáci byli plni očekávání a hlavně touhy po nejlepším umístění. Letošní Abilympiáda dopadla skvěle: 1. místo v keramice, 1. místo v puzzlích ml. kategorie, 2. místo za malování, 2. místo za stavbu z lega ml. kategorie a 3.místo za stavbu z lega ve starší kategorii.
Všem zúčastněným gratulujeme a zároveň děkujeme za vzornou reprezentaci školy. Poděkování náleží i panu řidiči, který nás šťastně a bezpečně dovezl domů autem Korálky Kroměříž, z. s.